Mač U Oluji, Prva Knjiga Od Dejvid Gemel PDF

recenzija pdf

U romanu "Mač u oluji," Dejvid Gemel nas uvodi u epski svet Rigantija, keltskog plemena koje obitava u planinskim prostranstvima. Prateći priču o Konavaru Đavoljoj Oštrici, junaku čiji život obeležava sudbina i hrabrost, čitalac se uvlači u lavirinte avanture, hrabrosti i previranja moći.
Mač U Oluji, Prva Knjiga Od Dejvid Gemel

Konavar Đavolja Oštrica je dečko koga sudbina nije poštedela. Rođen u oluji koja je odnela njegovog oca, nosi žig sudbine večne borbe. Riganti plemenu, kome pripada, preti velika opasnost kada se armija Kamena preko mora priprema za napad. Konavar je spreman da rizikuje sve kako bi spasio svoj narod. Njegova hrabrost i odlučnost nemaju granice. Dok se Konavar suočava s opasnim izazovima i suočava se s neprijateljstvom, takođe će se suočiti sa snagama koje prelaze granice dobra i zla. Kroz ovu nezaboravnu priču, Dejvid Gemel istražuje teme hrabrosti, predanosti i ličnog rasta, stavljajući svog junaka na putovanje koje će ga dovesti do granica sopstvenih mogućnosti. “Mač u oluji” je ne samo priča o borbi za opstanak plemena, već i o borbi za sopstveni identitet. Dejvid Gemel stvara živopisne likove, čvrsto utemeljene u bogatom svetu mitova i legendi. Ova knjiga će zadovoljiti sve ljubitelje epske fantastike i avanture, nudeći uzbudljiv ulazak u serijal koji obećava duboke emocije, neizvesnost i moćnu borbu za pravdu.

mač u oluji

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*