Maks Od Makus Orts

recenzija pdf
"Maks" je knjiga autora Makusa Ortsa koja nas vodi kroz šest priča o šest žena i šest ljubavi, obuhvatajući jedno stoleće života.
Maks Od Makus Orts

Ova zbirka predstavlja najbolje od svetskog književnog nasleđa. Kombinujući dela starih i modernih klasika, kao i savremenih svetskih pisaca, “Glasovi sveta” donose širok spektar književnih žanrova – romane, priče, pa čak i pesme. Kroz različite jezike i kulture, ova knjiga nam pruža uvid u raznovrsnost i bogatstvo svetskog književnog stvaralaštva. “Glasovi sveta” predstavljaju poklon koji ćete zavoleti, jer vas vode direktno u srce kreativne imaginacije jezika bez granica. Kroz ovo putovanje ćete otkriti dela koja su neizostavna za naš život, jer književnost oblikuje našu percepciju sveta i pomaže nam da bolje razumemo sebe i druge. “Maks” je jedno od dela koja se mogu pronaći u ovoj zbirki, ispričavajući priče o šest žena i njihovim ljubavima, pružajući nam uvid u njihove živote tokom jednog stoleća. Ova knjiga će nas očarati svojim raznolikim glasovima i inspirisati nas da istražujemo bogatstvo književnosti iz celog sveta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*