Malamander Od Tomas Tejlor

recenzija pdf
"Malamander" autora Thomasa Taylora je uzbudljiva avantura namenjena mladim čitaocima. Smještena u maleni gradić Eerie-on-Sea, ova knjiga otkriva tajanstvenu priču o morskom čudovištu, izgubljenim stvarima i hrabrosti jednog dečaka.
Malamander Od Tomas Tejlor

Glavni junaci knjige su Heron Moondial, devojčica koja živi u hotelu Nautilus u Eerie-on-Sea-u, i njen prijatelj, dečak Violet Parma. Kada jednog dana Violet izgubi svoje rođenojče, Heron i Violet kreću na avanturu kako bi ga pronašli. U potrazi za rođenojčetom, deca otkrivaju postojanje misterioznog bića poznatog kao Malamander, polučoveka-poluribe koji živi ispod dokova Eerie-on-Sea-a.Dok se upuštaju u avanturu, Heron i Violet se suočavaju s tajnama koje krije ovaj mali obalski gradić. Susreću se sa neobičnim likovima poput gospodina Mijaua, tajanstvenog čuvara dokova, i gospođe Kraken, vlasnice hotela Nautilus. Putovanje ih vodi kroz lavirinte starog kazališta, tajanstvene podzemne prolaze i opasne situacije koje otkrivaju mračnu prošlost grada.“Malamander” je roman pun intrige, humora i magične atmosfere. Thomas Taylor maestralno gradi svet Eerie-on-Sea-a, čineći ga mestom koje će mladi čitaoci poželeti da istraže i upoznaju. Ova knjiga promoviše hrabrost, prijateljstvo i istraživanje, dok deca pokušavaju razrešiti misteriju koja obavija Malamandera i pronalazak izgubljenih stvari.Sa zanimljivim likovima, neizvesnom radnjom i šarmantnim zapletom, “Malamander” je priča koja će očarati mlade čitaoce i povesti ih na nezaboravnu avanturu ispunjenu tajnama i neočekivanim obrtima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*