Manifestiraj Svoju Sudbinu Od Vejn Dajer

recenzija pdf

Strani Naziv: Manifest Your Destiny Book by Wayne Dyer

„Manifestiraj svoju sudbinu“ je knjiga za samopomoć koju je napisao Vejn Dajer. Knjiga je zasnovana na konceptu manifestovanja, što je proces dovođenja nečega u postojanje kroz mentalni ili emocionalni fokus.
Manifestiraj Svoju Sudbinu Od Vejn Dajer

Knjiga podstiče čitaoce da preuzmu kontrolu nad svojim životima i manifestuju svoje želje kroz moć pozitivnog razmišljanja i vizuelizacije. 

Dajer pruža praktične savete i tehnike za postizanje uspeha i ispunjenja, uključujući postavljanje ciljeva, razvijanje pozitivnog načina razmišljanja i preduzimanje akcija. 

Knjiga se takođe bavi duhovnim konceptima kao što su zakon privlačnosti i moć univerzuma da unese pozitivne promene u nečiji život. 

Dajerov pristup zasniva se na ideji da smo svi sposobni da manifestujemo svoju sudbinu i ostvarimo svoje snove ako verujemo u sebe i preduzmemo neophodne korake da se to ostvari.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*