Mater Dolorosa, Meki Povez Od Jurica Pavičić

recenzija pdf

"Mater dolorosa" autora Jurice Pavičića je triler koji se odvija u jesen 2022. godine u Splitu, gdje grad postepeno ulazi u zimski mir nakon što su turisti otišli.
Mater Dolorosa, Meki Povez Od Jurica Pavičić

Glavna junakinja, mlada Ines Runjić, se priprema za svoju smjenu na recepciji hotela u centru grada. U isto vrijeme, njezina majka Katja je zabrinuta zbog svog susjeda koji je prisvojio zajednički prostor za sebe. Policajac Zvone Carev je upućen na napuštenu tvornicu jer je pronađeno tijelo sedamnaestogodišnje Viktorije Zebe, kćeri iz ugledne obitelji. Nakon što se otkrije identitet žrtve, policija se suočava s pritiscima javnosti, medija i moćnih lјudi iz obitelji Zeba. Radnja romana prati kako sudbine ovih različitih i ranije nepovezanih likova postupno postaju isprepletene. “Mater dolorosa” istražuje tamne tajne, intrige i napetosti koje se otkrivaju u malom gradu nakon tragičnog događaja. Ovaj triler donosi čitaocima misteriju, napetost i neizvesnost dok razotkriva dublje slojeve karaktera i njihove međusobne veze.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*