Me’med, Crvena Bandana I Pahuljica Od Semezdin Mehmedinović

recenzija pdf
"Me’med, crvena bandana i pahuljica" autora Semezdina Mehmedinovića donosi duboku introspekciju i iskrenu ispovest o autorovom suočavanju sa srčanim udarom u pedesetoj godini života. Ovaj događaj ne samo što menja njega, već i njegove najbliže, otvarajući složene teme međuljudskih odnosa, ljubavi i porodičnih veza.
Me’med, Crvena Bandana I Pahuljica Od Semezdin Mehmedinović

Kroz svakodnevne događaje, Mehmedinović nas vodi kroz svoje iskustvo u bolnici, osećanja nemoći i želju za promenom sopstvenog života. Kroz ovu iskrenu priču, on istražuje kako je srčani udar uticao na njegov odnos sa samim sobom, ali i sa svojim najbližima. Ova knjiga nije samo priča o fizičkom oporavku, već i o dubokom duhovnom putovanju ka samospoznaji i empatiji prema drugima. Kroz pripovedanje o vlastitim slabostima i snagama, autor nas podseća na važne teme života – ljubav, smrt, zdravlje i ljudsku povezanost. “Me’med, crvena bandana i pahuljica” je delo koje će dotaknuti srca čitalaca i podstaći ih da razmisle o svojim sopstvenim životima i odnosima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*