Mesija Dine Od Frenk Herbert PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Mesija Dine" Frenka Herberta je drugi deo u serijalu "Dina". Dvanaest godina nakon što je pobedio kuću Harkonena, Pol Atreid, poznat i kao Muad’Dib, vlada planetom Arakis. On je car koji izaziva strah i poštovanje, ikona Slobodnjaka i genetski unapređeno biće sa sposobnošću da vidi mnoge moguće budućnosti. Međutim, unatoč svojoj moći, nije u mogućnosti da zaustavi rat koji se širi carstvom u njegovo ime.
Mesija Dine Od Frenk Herbert

Dok se nekadašnji saveznici okreću protiv njega, a moćne političke kuće koje je srušio s prestola planiraju svoj povratak, Pol se suočava s opasnim izazovima i donosi odluke koje će oblikovati budućnost čovečanstva. U nadi da će pronaći put ka miru i prijateljstvu, prihvata opasan dar i putuje kroz mnoge budućnosti kako bi našao onu koja će spasti čovečanstvo od samouništenja. Herbertova knjiga istražuje duboke teme moći, politike i sudbine, i nastavlja da oduševljava čitaoce svojom složenom pričom i karakterima.

mesija dine

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*