Mi Od Jevgenij Zamjatin PDF

recenzija pdf besplatna knjiga

Strani Naziv: We Novel by Yevgeny Zamyatin

“Mi” je roman Jevgenija Zamjatina koji je smešten u distopijsko društvo gde je individualizam potisnut, a vlada vrši potpunu kontrolu nad životima ljudi.
Mi Od Jevgenij Zamjatin

Roman prati priču o čoveku po imenu D-503 koji živi u društvu poznatom kao “Jedna država”, gde je sve strogo kontrolisano i konformističko.

D-503 počinje da preispituje društvo u kojem živi i uključuje se u grupu pobunjenika koji nastoje da zbace Jedinstvenu državu i uspostave slobodnije i otvorenije društvo. Kako se sve više bavi pobunjenicima, D-503 počinje da otkriva sopstvenu ljudskost i da dovodi u pitanje vrednosti i uverenja koja su mu usađena.

“Mi” je moćan roman koji izaziva razmišljanje i istražuje teme slobode, individualnosti i opasnosti totalitarizma. Imao je veliki uticaj i smatra se klasikom distopijske književnosti.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Mi Od Jevgenij Zamjatin

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*