Mindset: Psihologija Uspeha Od Carol Dveck

recenzija pdf

Strani Naziv: Mindset: The New Psychology of Success by Carol Dweck

Ova knjiga je popularno i uticajno delo koje istražuje moć razmišljanja i kako on može da oblikuje naše živote. Pruža dragocene uvide o tome kako da promenite svoj način razmišljanja i postignete uspeh u različitim oblastima života razvijanjem načina razmišljanja o rastu.
Mindset Psihologija Uspeha Od Carol Dveck

„Mindset: The Nev Psichologi of Success“ je knjiga koju je napisalo Kerol Dveck, poznati psiholog sa Univerziteta Stanford. Knjiga istražuje moć razmišljanja i kako ono može da oblikuje naše živote. Dvek tvrdi da naš način razmišljanja, ili način na koji razmišljamo o svojim sposobnostima i potencijalu za rast, igra ključnu ulogu u određivanju našeg uspjeha. Knjiga uvodi koncept fiksnog načina razmišljanja i načina razmišljanja rasta i objašnjava kako ova dva načina razmišljanja mogu uticati na našu sposobnost da postignemo svoje ciljeve.

Fiksni način razmišljanja je uverenje da su naše sposobnosti fiksne i da se ne mogu promeniti, dok je mentalitet rasta verovanje da se naše sposobnosti mogu razviti kroz trud i učenje. Dveck pruža dokaze zasnovane na istraživanju kako bi pokazao kako način razmišljanja o rastu može dovesti do većeg uspjeha u ličnom i profesionalnom životu. Knjiga takođe pruža praktične savete o tome kako da razvijete način razmišljanja o rastu, uključujući savete o tome kako da prevaziđete zastoje i prihvatite izazove.

Knjiga je napisana lako čitljivim stilom i podržana je primerima iz stvarnog života i studijama. To je popularno i uticajno delo koje naširoko čitaju nastavnici, poslovni lideri, sportisti i pojedinci koji žele da se poboljšaju. Knjiga je vredan vodič za sve koji žele da promene način razmišljanja i postignu uspeh u različitim oblastima života.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*