Moja Divna Žena Od Samanta Dauning PDF

recenzija pdf

"Moja divna žena", autora Samanthe Downing, vodi vas u svet običnosti i mračnih tajni koje leže ispod površine. Pratite priču o paru koji je prošao kroz svakodnevne životne faze, ali čije tajne su dublje i opasnije nego što se može zamisliti.
Moja Divna Žena Od Samanta Dauning

Na prvi pogled, njihova ljubavna priča izgleda jednostavno – upoznali su se, zaljubili, osnovali porodicu i uselili se u predgrađe. Ali ispod tog običnog fasada, skrivaju se njihovi najveći snovi i najmračnije tajne. Postupno, njihov brak postaje monotono i dosadno, iako spolja izgledaju kao svaki drugi par. Međutim, istina je mnogo mračnija. Ovaj par, koji deluje kao obični komšije i roditelji, ima tajnu koja premašuje granice svakodnevnih problema. Njihova tajna sežu do ubistva. Njihov život je postao mračna igra, a samo što je sve više zapetljano kako izazov postaje veći. “Moja divna žena” je triler koji vas vodi na putovanje kroz svet obmane, tajni i krivice. Samanta Downing vešto gradi napetost i atmosferu tajanstvenosti, uvodeći vas u svet koji je daleko od onog što se čini. Ova knjiga će vas držati na ivici sedišta dok otkrivate kako se normalan život može pretvoriti u pravu moru zločina i intriga.

moja divna žena

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*