Mora Da Sam Jednom Hodala Po Mekoj Travi Od Karolina Šuti

recenzija pdf
"Mora da sam jednom hodala po mekoj travi" Karoline Šuti je dirljiva priča o devojčici Maji koja se našla usred životnih izazova nakon smrti majke. Kada dolazi da živi kod svoje tetke na selu, Maja se suočava s nepoznatim okruženjem i gubitkom svog jezika, dok se postepeno gubi u novom životu.
Mora Da Sam Jednom Hodala Po Mekoj Travi Od Karolina Šuti

Maja sprijateljuje sa Marekom, mladićem koji je isto izgubio svoje korene, ali njihovo prijateljstvo pruža Maji utehu i podsticaj da ponovo otkrije svoj identitet. Kroz Marekovu podršku, Maja počinje da se seća svojih korena i jezika koje je zaboravila. Dok Maja odrasta i seli se u grad, suočava se sa novim izazovima i poteškoćama, ali Marek ostaje njen oslonac i podsećanje na njeno poreklo. Ova knjiga istražuje teme identiteta, jezika i pripadnosti, dok Maja putuje kroz svoj unutrašnji i spoljašnji svet, tražeći mesto gde pripada i gde može biti svoja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*