Moriganin Krst Od Nora Roberts

recenzija pdf
"Moriganin krst" je napeta fantastična avantura autora Nora Roberts koja nas uvodi u svet čarobnjaštva, vampira i sudbinskih bitaka.
Moriganin Krst Od Nora Roberts

Na poziv vilinske kraljice i boginje Morigan, mladi čarobnjak Hojt Makena iz dvanaestog veka kreće na opasno putovanje kako bi se suprotstavio silama tame. Njegov cilj je zaustaviti moćnu vampiricu Lilit i njenu vojsku prokletih i mračnih bića. Kroz magični portal, Hojt zaluta u dvadeset prvom veku, gde otkriva da je njegov davno izgubljeni brat blizanac, Kijan, postao vampir. Kijan se sada bori između svoje prošlosti i trenutnog stanja. Uz Hojta i Kijana, još četvoro ljudi je odabrano da se pridruži njihovom pobedničkom krugu. Tu su veštica Glena Vord, darovita Mojra od Gala, njen brat od ujaka Larkin, koji poseduje moć da menja oblike, i Bler Marfi, ubica vampira i naslednica Hojtove i Kijanove sestre Nole. Ova šestorka odabranih moraće prevazići svoje razlike i predrasude kako bi postali snažan tim, jer imaju samo tri meseca da se pripreme za konačnu bitku. Trka sa vremenom je započela, a sudbina sveta je u njihovim rukama. “Moriganin krst” je uzbudljiva saga o hrabrosti, prijateljstvu i ljubavi koja će vas uvući u mračni svet magije i suprotstavljanja zlu. Hojt i njegovi saveznici suočiće se sa neizvesnošću, opasnostima i moralnim dilemama dok se bore za spasenje sveta. Da li će uspeti da pronađu snagu u sebi i trijumfuju nad tamom? Otkrijte u ovoj neodoljivoj knjizi koja će vas držati zakačenim sve do samog kraja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*