Mrak I Jutro Nad Mediteranom Od Hrvoje Tutek

recenzija pdf
"Mrak i jutro nad Mediteranom" je pesnička knjiga autora Hrvoja Tuteka. Ova knjiga donosi složenu i mozaičku sliku savremenog sveta, sa Mediteranom kao centralnom tačkom, koja se istovremeno doživljava kao kolevka i groblje Evrope.
Mrak I Jutro Nad Mediteranom Od Hrvoje Tutek

Hrvoje Tutek istražuje teme poput identiteta, istorije, kulture i prirode kroz svoje pesme. Kroz stihove, on donosi bogatu i višeslojnu sliku Mediterana, ističući njegovu složenost, lepotu i kontraste. Autor istražuje kako mrak i jutro, simbolički i metaforički, oblikuju Mediteran i njegove stanovnike. Ova pesnička knjiga je preporučljiva za ljubitelje poezije koji su zainteresovani za istraživanje tematike identiteta, kulture i mesta u savremenom svetu. Tutekova poezija nam pruža intiman pogled na Mediteran, istovremeno nas podstičući na razmišljanje o širem kontekstu našeg postojanja i vezi sa ovim delom sveta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*