Cha For Kids Od Milan Rahovac

recenzija pdf
"Cha for Kids" je izvanredno delo koje nam donosi Milan Rahovac. Ova knjiga je zamišljena kao jedinstveni hardver i softver istarske hrvatske kulture, kao veliki čakavski rečnik, koji obuhvata vokabular dijalekta, istoriju, leksikon pojmova, osoba i iskustava. Kroz ovo delo, Rahovac sažima priču o Istri njegove mladosti i detinjstva, istovremeno nas podsećajući na priču o Istri njegovog oca i dede.
Cha For Kids Od Milan Rahovac

“Cha for Kids” je nevjerojatna pismarica ditinjska koja nas uvodi u svet istarske kulture i nasleđa. Kroz pisane reči, autentične izraze i priče, čitaoci će se upoznati sa bogatstvom i posebnostima istarskog dijalekta. Ova knjiga predstavlja izvanredan resurs za sve generacije koje žele upoznati, očuvati i dublje razumeti istarsku kulturu. Rahovac nam pruža ne samo jezičko nasleđe, već i oslikava duh i dušu Istre. Kroz svoje pisanje, prenosi nam slikovite slike iz svog detinjstva, oživljavajući uspomene i atmosferu istarskih pejzaža i tradicija. Njegova pismarica ditinjska donosi nam jedinstvenu perspektivu, oplemenjenu saznanjem o korenima i identitetu. “Cha for Kids” je knjiga koja će očarati čitaoce svih uzrasta. Njena vrednost leži u tome što čuva i prenosi bogatu kulturu Istre na buduće generacije, istovremeno nas povezujući sa prošlošću. Rahovac nam pruža priliku da otkrijemo i zavolimo Istru kroz reči i priče, čineći ovo delo nezaobilaznim za sve koji žele istražiti kulturološko blago ove regije.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*