Nagrada Od Džuli Garvud

recenzija pdf
"Nagrada" je uzbudljiva istorijska ljubavna saga Džuli Garvud koja nas vodi kroz vreme Normana i Saksonaca, dok se junaci suočavaju s vernošću, izdajom i neodoljivom ljubavi.
Nagrada Od Džuli Garvud

Nakon što je ledi Nikola spasila kraljevu rođaku od požara, dobila je posebnu priliku – sama da izabere svog budućeg muža kao znak zahvalnosti. Njen izbor pada na barona Rojsa, normanskog ratnika koji ju je osvojio svojom hrabrošću i snagom. Međutim, u ovoj priči o vernosti, izdaji i ljubavi, mnogi će se zapitati ko je zapravo osvojio koga. U vreme kada Normani pod vođstvom vojvode Vilijama Osvajača osvajaju Englesku, ledi Nikola, prelepa Saksonka, hrabro se odupire njihovim napadima. Ali kada njena tvrđava konačno padne pod silom barona Rojsa i njegove vojske, ledi Nikola se suočava s teškom sudbinom – postaje nagrada koju će novi kralj dodeliti nekom normanskom vitezom. Nagrada postaje predmet sukoba, ali između ledi Nikole i barona Rojsa rađa se nešto više od obaveznog braka. Njihova ljubav je neodoljiva i opasna, postavljajući ih naspram političkih intriga, previranja i izdaje. Kroz sve izazove, oni se suočavaju sa sopstvenim unutrašnjim borbama i moraju odlučiti da li će slediti svoje srce ili ispunjavati očekivanja drugih. “Nagrada” je roman koji nas vodi na putovanje kroz strastvenu ljubav, političke previranja i snagu ljudskog duha. Džuli Garvud nas uvlači u svet srednjovekovne Engleske, oživljavajući istorijske događaje kroz slojevitu priču i kompleksne likove. Ova priča nas podseća na moć ljubavi da prevaziđe sve prepreke, čak i u vremenima kada je politika vladala svetom. U “Nagradi” ćete pronaći uzbuđenje, romantiku i napetost, dok pratite sudbinu ledi Nikole i barona Rojsa u vremenu kada su se kulturi, strasti i osvajanja sudarali na bojnim poljima i u srcima junaka.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*