Najuži Krug Od Viveka Sten PDF

recenzija pdf

U romanu "Najuži krug" Viveke Sten, idilično ostrvo Sandhamn postaje poprište ubistva. Dan je bio idealan za jedriličarsku regatu, ali kada je telo uglednog advokata Oskara Julijandera pronađeno, atmosfera se naglo menja. Iako smrt na prvi pogled izgleda kao nesrećan slučaj, ubrzo se otkriva da je reč o ubistvu.
Najuži Krug Od Viveka Sten

Policijski inspektor Tomas Andreason i advokatica Nora Linde spajaju snage kako bi razotkrili misteriju koja se krije iza Oskarove smrti. Susreću se sa mnoštvom osumnjičenih i otkrivaju zamršenu mrežu tajni i intriga među uglednim stanovnicima ostrva. Dok istražuju sve dublje, otkrivaju složene odnose i tajne koje su se skrivale u najužem krugu stanovnika Sandhamna. “Najuži krug” je uzbudljivi kriminalistički roman koji nas vodi u slikoviti svet ostrva Sandhamn. Viveka Sten vešto gradi napetost i intrigantnu radnju, otkrivajući slojeve tajni i manipulacija među likovima. Sa dinamičnim likovima, neočekivanim preokretima i misterioznim zapletom, ova knjiga nas drži u neizvesnosti sve do samog kraja.

najuži krug

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*