Naša Nestala Srca Od Celeste Ng

recenzija pdf
"Naša nestala srca" Celeste Ng je poetski i jezivo moćan roman koji doseže književno savršenstvo. Glavni junak, dvanaestogodišnji Bird Gardner, živi povučenim životom sa svojim voljenim, ali slomljenim ocem, nakon turbulentnih godina ekonomske nestabilnosti i nasilja. Njihov svakodnevni život pod strogim zakonima koji čuvaju "američku kulturu" nije lagan, a posebno ne za azijske disidente, poput njih.
Naša Nestala Srca Od Celeste Ng

U ovom distopijskom svetu, vlastima je dozvoljeno uzimati djecu disidenata, što dovodi do razdvajanja porodica i pustošenja života nevinih. Birdova majka, Margaret, kinesko-američka pjesnikinja, napustila je porodicu kada je Bird imao devet godina, i od tada se njih dvoje nisu videli. Bird je odrastao u neznanju o majčinom životu i njenom stvaralaštvu. Međutim, kada Bird primi tajanstveno pismo s neobjašnjivim crtežom, počinje ga progoniti znatiželja o majci i njenim delima. Pokreće se uzbudljiva i emotivna potraga za majkom koja će ga dovesti do neočekivanih otkrića, kako o njoj, tako i o sebi. “Naša nestala srca” istražuje teme ljubavi, gubitka, porodičnih veza i snage umetnosti, dok se utkiva u složen i postapokaliptični svet koji će čitaoce ostaviti zapanjenim. Celeste Ng vešto stvara duboke karaktere i prenosi njihove emocije, ostavljajući nas zapanjenim i zadivljenim njenim pripovedačkim veštinama. Ovaj roman će vas držati u neizvesnosti dok istražuje složenost ljudske duše i svetlost koju umetnost donosi čak i u najmračnijim vremenima.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*