Natašte Od Marija Jordeva

recenzija pdf
"Natašte" je roman autorke Marije Jordeva koji nas vodi kroz priču o nedostatku i nedostajanju, o intimnim odnosima i životnom ciklusu.
Natašte Od Marija Jordeva

Roman se fokusira na jednu porodicu i jednu prikolicu, prikazujući njihovu suštinsku povezanost i međusobne veze. Priča nam otkriva putovanje od prisustva do odsustva, ukazujući na neminovnu prolaznost svega u životu. Uzbuđenja i uspomene se pokreću kroz čula, kao podsticaj za sećanja. Ljubav je ključni element koji prožima sve odnose u romanu, odnoseći nas na emocionalno putovanje kroz različite nijanse ljubavi i njenog uticaja na likove. Putovanja imaju poseban značaj, pružajući priliku za otkrivanje novih ukusa i doživljaja. Roman takođe dotiče temu doma, naglašavajući da je on prisutan sve dok postoji tačka susreta, bilo da je to fizički ili emocionalni prostor. “Natašte” je priča koja nas uvlači u svoj intimni svet, osvetljavaći nedostatak i nedostajanje koji su univerzalni za ljudsko iskustvo. Marija Jordeva kroz svoj stil pisanja stvara atmosferu koja će nas zaokupiti, postavljajući pitanja o smislu života i našem mestu u njemu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*