Naučite Engleski U 7 Dana Od Ramón Campayo

recenzija pdf

"Naučite Engleski U 7 Dana" autora Ramóna Campaya je revolucionaran priručnik koji obećava da će vam omogućiti da brzo i efikasno naučite engleski jezik. Ova knjiga pruža strukturiran program koji je dizajniran tako da vam omogući da steknete osnovno znanje engleskog jezika za samo sedam dana.
Naučite Engleski U 7 Dana Od Ramón Campayo

Ramón Campayo, priznati stručnjak za učenje jezika i dobitnik svetskih rekorda u brzom učenju, koristi inovativne tehnike učenja koje će vam pomoći da usvojite engleski jezik na jednostavan i praktičan način. Knjiga vam pruža korisne savete, strategije i vežbe koje su pažljivo osmišljene da ubrzaju vaš proces učenja.Sistem koji Campayo koristi zasniva se na primeni tehnika mentalnog mapiranja, vizuelizacije i asociranja, koji će vam pomoći da zapamtite reči, fraze i gramatička pravila brže i lakše. Kroz ovu knjigu ćete biti vođeni kroz različite tematske oblasti kao što su osnovni izrazi, brojevi, vreme, restorani, putovanja i još mnogo toga.Naučićete kako da koristite jezik u praktičnim situacijama i razvijete samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku. Svaki dan će vam pružiti jasne ciljeve, vežbe za usvajanje vokabulara i gramatike, kao i praktične primere i dijaloge.“Naučite Engleski U 7 Dana” je pristupačan i motivirajući vodič za sve koji žele da brzo i efikasno nauče engleski jezik. Bilo da putujete, unapređujete karijeru ili jednostavno želite da proširite svoje jezičke veštine, ova knjiga će vam pružiti korisne alate i strategije kako biste postigli svoje ciljeve. Sa samo nekoliko minuta vežbanja svakog dana, možete započeti put ka uspešnom učenju engleskog jezika u samo jednoj nedelji.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*