Neka Druga Ja Od Ketrin Fokner

recenzija pdf

"Neka druga ja" (Originalni naziv: "The Family Next Door") je roman Ketrin Fokner koji nam donosi priču o Helen, ženi koja vodi savršen život sa divnim suprugom Danielom, podržavajućom porodicom i konačno je ostala trudna nakon dugog iščekivanja. Međutim, dolazak nove osobe u njen život, Rejčel, buduće samohrane majke koja pohađa časove priprema za trudnice, će uzburkati stvari i dovesti do neočekivanih promena.
Neka Druga Ja Od Ketrin Fokner

Kroz roman, pratimo kako Rejčel postaje sve više zainteresovana za Helen i njenu porodicu. Želeći da sazna više o Helen i njenom savršenom životu, Rejčel će se postupno približavati njenoj porodici i ulaziti sve dublje u njihov svet. Ova intriga će postepeno otkriti složene i neočekivane tajne koje leže ispod savršenog fasada Heleninog života. “Neka druga ja” istražuje teme porodičnih odnosa, tajni i zavisti, dok se likovi suočavaju sa izazovima i promenama koje će neminovno izmeniti njihove živote. Ova knjiga će vas uvući u složene odnose likova i tajanstvenu atmosferu romana, pružajući vam uzbudljivu priču o intrigi i otkrivanju onoga što se krije ispod površine.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*