Nestao Od Danielle Steel

recenzija pdf

Strani Naziv: Vanished Book by Danielle Steel

„Nestao“ je roman autorke brojnih bestselera Danijele Stil. Knjiga je prvi put objavljena 2005. godine i priča o misteriji, intrigi i neizvesnosti.
Nestao Od Danielle Steel

Roman se vrti oko uspešne novinarke iz San Franciska po imenu Aleksandra Parker, koja istražuje nestanak svog muža Maksa. Uprkos nedostatku dokaza i tragova, Aleksandra odbija da odustane od potrage i pokušava da otkrije istinu o tome šta se dogodilo njenom mužu.

Kako dublje ulazi u istragu, Aleksandra je uvučena u opasnu i složenu mrežu prevare i korupcije. Uz pomoć svojih bliskih prijatelja i porodice, ona mora da uđe u opasne vode političkog i kriminalnog podzemlja San Franciska kako bi pronašla odgovore koje traži.

Zaviri u knjigu

Nestao Od Danielle Steel

 

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Danijela Stil - Danielle Steel

Danielle Fernandes Dominique Schuelein-Steel (rođena 14-og avgusta, 1947. godine) je američki pisac, najviše poznat po svojim ljubavnim romanima.


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*