Nešto Čarobno Od Džudit Maknot

recenzija pdf
"Nešto čarobno", knjiga autorke Džudit Maknot, vodi nas u svet Aleksandre Lorens, mlade žene koja je oduvek maštala o čarobnim trenucima u svom životu.
Nešto Čarobno Od Džudit Maknot

Međutim, nikada nije očekivala da će se stvarno dogoditi nešto neobično. Kada Aleksandra spasi život čoveku u nevolji, njena majka vidi priliku da je dobro uda i obezbedi bogatstvo i titulu. Taj čovek je Džordan Taunsend, vojvoda od Hatorna. Iako ni Aleksandra ni Džordan, a posebno ne Džordanova baka, nisu oduševljeni idejom braka, oni se ipak venčavaju. Džordan sklapa dogovor sa svojom bakom da Aleksandru preobrazi u pravu vojvotkinju, koja će biti dostojna njegove titule i ugleda, pre nego što je predstavi društvu. Nakon prvog poljupca, Aleksandra se zaljubljuje, a Džordan takođe oseća privlačnost prema njoj. Međutim, njihova sreća ne traje dugo. Tokom medenog meseca, Džordan je otet i brzo proglašen mrtvim. Stara vojvotkinja preuzima vođstvo i za godinu dana pretvara Aleksandru, koja je nekada bila obična devojka, u prelepu vojvotkinju, spremnu da se suoči sa engleskom aristokratijom. Ali to je samo početak iznenađenja koji ih očekuje… “Nešto čarobno” je roman ispunjen ljubavlju, tajnama i iznenađenjima, dok Aleksandra otkriva snagu svoje transformacije i suočava se sa nepredvidivim preokretima sudbine.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*