Nešto Trajnije Od Života Od Božidar Mladenović

recenzija pdf
"Nešto trajnije od života" je zbirka priča autora Božidara Mladenovića koja istražuje ljudsku dušu i emocionalne odnose u različitim fazama života, sa posebnim osvrtom na fenomen starosti.
Nešto Trajnije Od Života Od Božidar Mladenović

Mladenović je izvanredan pripovedač koji donosi priče o sudbinama i dušama ljudi sa Juga Srbije. Kroz ovu zbirku, on istražuje neobične i ponekad nadrealne događaje koji se odvijaju u životima junaka, gde geografija i psihologija igraju važnu ulogu. Priče u ovoj zbirci su prave poslastice za čitatelje. Mladenović vešto kombinuje emotivne teme i bogatstvo detalja kako bi stvorio snažne priče koje dotiču srca čitalaca. U njegovim pričama, čitaoci će se susresti sa različitim likovima i njihovim unutrašnjim svetovima, a istovremeno će razmišljati o životnim pitanjima i dubljem značenju postojanja. “Nešto trajnije od života” je knjiga koja nas uvodi u raznolikost ljudskog iskustva, ističući važnost razumevanja, saosećanja i povezanosti među ljudima. Ova zbirka priča će vas očarati svojom dubinom, emotivnošću i nepretencioznom lepotom, ostavljajući trag koji će dugo trajati u vašem čitalačkom iskustvu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*