Nevina Od Džud Devero

recenzija pdf
"Nevina" je uzbudljiva saga koja se odvija u okviru porodica Montgomeri i Tagert. Autorica Džud Devero nas vodi kroz strastvenu priču o Juri i Rouanu, dvoje ljudi koji su se mrzeli uprkos tome što se nisu poznavali, sve dok sudbina nije intervenisala i spojila njihove puteve.
Nevina Od Džud Devero

Na putu ka Eskalonu, Rouan susreće prelepu Juru koja mu potpuno oduzima razum. Oboje su opijeni strašću i poljupcima u tami, i činilo se da je trenutak predaje sve što nedostaje. Međutim, zaplet tek počinje tada – Jura shvata da je čovek zbog kojeg ne može da spava noćima, čežnje preplavljene i vrele, zapravo njen najveći neprijatelj. Rouan, iako nije odrastao uz svog oca i narod, vaspitan je kao pravi Lankonac. Na poziv svog oca, dolazi da preuzme presto i ima cilj da ujedini sva lankonska plemena, iako je poluenglez. Međutim, ne svi su bili oduševljeni njegovim dolaskom i idejama. Jura, stražarka i štićenica starog kralja, bila je najglasnija među protivnicima, smatrajući da bi njen brat trebao naslediti tron. U ovoj neodoljivoj priči o ljubavi i sukobima, Džud Devero nas vodi kroz vekovne porodične intrige i prepreke koje će Jura i Rouan morati da prevaziđu kako bi ostvarili svoju sudbinu i pronašli istinsku sreću. “Nevina” nas uvlači u svet strasti, tajni i nepredvidljivih obrta dok se protagonisti bore za svoju ljubav usred sukoba moći i ljubomore.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*