Ukradena Nevinost Od Melody Anne

recenzija pdf
Upustite se u senzualnu i emotivnu priču "Ukradena nevinost" od Melodi En, koja će vas odvesti na putovanje prepuno strasti, tajni i izazova.
Ukradena Nevinost Od Melody Anne

Glavna junakinja, nevina i čedna, suočava se s neočekivanom opasnošću koja ugrožava njen miran život. Kada neodoljivi stranac ukrade njenu nevinost, ona se nalazi uhvaćena između tuge zbog izgubljenog ponosa i neodoljive privlačnosti prema njemu. Dok pokušava da se izbori sa svojim unutrašnjim sukobima, junakinja otkriva da postoji mnogo više od površinskih strasti između nje i ovog zavodljivog muškarca. Njihova veza postaje sve dublja, a ona se mora suočiti sa teškim odlukama i unutrašnjim demonima. “Ukradena nevinost” je priča o putovanju ka samospoznaji, otkrivanju istinske ljubavi i prihvatanju sopstvene snage. U ovom romanu, Melodi En nas uvodi u svet emocija, senzualnosti i izazova, dok junakinja istražuje granice svoje nevinosti i pronalazi snagu da se izdigne iznad svojih prepreka. Saznajte kako će se sudbine ove neodoljive heroine i stranca isprepletati dok se suočavaju sa unutrašnjim i spoljašnjim preprekama. “Ukradena nevinost” je priča koja će vas zapljusnuti strašću, i koja će vam otkriti koliko smo hrabri kad se suočimo s izazovima koje nam život postavlja pred nas.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*