Nevine Od Aleks Majklidis

recenzija pdf

"Nevine" Aleksa Majklidisa je napeti triler koji se odvija u okruženju prestižnog univerziteta, gde se profesor suočava sa optužbama za ubistvo.
Nevine Od Aleks Majklidis

Edvard Foska, šarmantni profesor na Kembridžu, uživa reputaciju stručnjaka za grčku tragediju i njegova predavanja su omiljena među studentima. Međutim, idilična atmosfera univerzitetskog života naglo se menja kada jedna od devojaka koje pohađaju njegove predavanja biva ubijena. Svi dokazi upućuju na Edvarda Fosku kao glavnog osumnjičenog. Optužbe protiv njega počinju da se nagomilavaju, a tajno društvo koje su osnovali njegove studentkinje postaje ključni element u istrazi. Dok se suočava sa svojim demonima, Edvard se bori da dokaže svoju nevinost i rasvetli mračnu tajnu koja je oko njega. “Nevine” je uzbudljiva priča koja istražuje granice istine, laži i percepcije. Uz dinamičan zaplet i mnoštvo preokreta, Majklidis vešto gradi napetost i postavlja pitanje koliko dobro zaista poznajemo ljude oko sebe. Zaronite u svet “Nevinih” i pratite Edvarda Fosku u njegovoj borbi za istinu, suočavajući se s optužbama, intrige unutar univerzitetskog okruženja i sopstvenim tajnama koje polako izranjaju na površinu.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*