Nikola Tesla – The Man Who Defined The Future Od Daniele Meucci (na engleskom)

recenzija pdf
Ova grafička novela, inspirisana intervjuima koje je Tesla dao za Liberty Magazine 1935. godine, prelepim akvarelima prenosi priču o stvarnom životu ovog izvanrednog izumitelja. Tesla nije bio samo izumitelj, već je takođe voleo da debatuje, večera, čita poeziju, pije, igra poker... Svi ovi delići njegovog života otkrivaju se pred vama u izuzetnim slikama u akvarelu.
Nikola Tesla - The Man Who Defined The Future Od Daniele Meucci (na engleskom)

Ova grafička novela istražuje ne samo njegove naučne dostignuća, već i njegovu ličnost i šta ga je činilo posebnim kao individuom. Prelepim umetničkim stilom, Meucci nam prikazuje Teslinu briljantnost, njegovu strast prema otkrićima, ali istovremeno nas upoznaje i sa njegovim ljudskim stranama i svakodnevnim radostima. “Nikola Tesla – Čovek koji je definisao budućnost” je knjiga koja će vas inspirisati, zaintrigirati i približiti vam život ovog neverovatnog čoveka čiji je uticaj na svet i dalje prisutan i danas. Bez obzira da li ste ljubitelj nauke ili samo znatiželjni čitalac, ova grafička novela pruža uzbudljiv pogled na život i nasleđe Nikole Tesle, čoveka čije su inovacije oblikovale svet kakav danas poznajemo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*