Nikomahova Etika Od Aristotel PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Nikomahova etika" je klasično delo napisano od strane velikog grčkog filozofa Aristotela. Ova knjiga je jedna od najuticajnijih moralnih filozofskih tekstova u istoriji.
Nikomahova Etika Od Aristotel

Aristotel razmatra različite aspekte moralnosti i etike, pružajući dubinsko razumevanje ljudskih vrednosti, moralnih principa i dobra života. On ističe značaj vrline, razuma i sredine kao ključnih elemenata moralnog delovanja.“Nikomahova etika” postavlja temelje Aristotelove moralne teorije, istražuje pitanja poput sreće, prijateljstva, vrline, moralnog postupanja i dobra života. Autor razmatra kako pravilno delovati u različitim situacijama i kako postići balans između različitih aspekata života.Ova knjiga je namenjena filozofskim i etičkim istraživačima, ali i svima koji su zainteresovani za dublje razmišljanje o moralu, ljudskim vrednostima i načinima na koje možemo živeti ispunjen i dobar život. Aristotelova filozofija pruža značajne uvide u prirodu ljudske etike i moralnosti koji su relevantni i danas.“Nikomahova etika” je dragocen izvor filozofskih ideja koje su oblikovale naše razumevanje moralnosti. Aristotelove teorije o sreći, vrline i moralnom postupanju i dalje inspirišu i podstiču razmišljanje o ljudskoj prirodi i moralnim pitanjima.

Kompletna PDF Knjiga

aristotel-nikomahova-etika_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Oznake:

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*