Njujorška Tajna Od Ella Carey

recenzija pdf
"Njujorška tajna" je roman autorke Elle Carey koji se odvija tokom rata u Evropi, dok glavna junakinja Lily Rose vodi savršen život.
Njujorška Tajna Od Ella Carey

Zahvalna je na ljubavi svojih imućnih roditelja, na životu u prelepoj rezidenciji sa pogledom na park, i na poslu iz snova kao glavna kuvarica u jednom od najboljih restorana u Njujorku, Valentino's. Međutim, duboko u njenom srcu privlači je boemska sicilijanska zajednica u Greenwich Villageu, posebno Tom Morelli, talentovani kuvar i zgodan unuk sicilijanskih imigranata. Dok se grad suočava sa ograničenjima i ratom, Lily i Tom ostaju budni dugo u noć, stvarajući jela koja će pomoći Valentino'su da preživi rat i odvrati pažnju Njujorčana od briga o njihovim sinovima i ljubavnicima koji su se priključili vojsci. Međutim, Tom prima uznemirujuću vest koja sve menja – regrutovan je i odlazi na italijansko bojište. Morao se vratiti u domovinu da bi se borio u ratu. Odjednom, Lily ostaje sama, samo sa sećanjem na poslednji poljubac Toma. Kada se obrati svojim roditeljima za podršku, majka besni. Stavlja joj ultimatum koji joj slama srce: prekine vezu s Tomom i odustane od posla ili zauvek izgubi porodicu i nasleđe. Lily zna da mora slediti svoje srce i ostati u Valentino'su sa Tomom. Ali kada Toma proglase nestalim u borbi, Lily je potpuno slomljena. Ako sledi svoje snove, šta će joj preostati kada rat završi? “Njujorška tajna” je priča o hrabrosti, ljubavi i suočavanju sa životnim izazovima u vreme rata. Lily se suočava sa teškim odlukama i rizikuje gubitak svega što je imala kako bi sledila svoje srce. Ova knjiga nas vodi kroz putovanje o samootkrivanju, odanosti i snazi ljubavi čak i u najtežim vremenima. Pita nas šta ostaje kada se suočimo sa gubicima i kako pronaći svoje mesto u svetu nakon što se suočimo sa izazovima sudbine.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*