Noć Kad Je Olivia Pala Od Christina McDonald

recenzija pdf

Christina McDonald vas vodi na emotivno putovanje kroz tajne, izdaje i borbu za istinu u trileru "Noć kad je Olivia pala". Ova knjiga će vas uvući u mračne tajne porodice Knight i neizvesnost koja okružuje stravičnu nesreću, ostavljajući vas sa pitanjem šta se zaista dogodilo toj noći.
Noć Kad Je Olivia Pala Od Christina McDonald

Abi Knight doživljava noćnu moru kada je probudi strašan telefonski poziv. Njena voljena kći Olivia je upala u strašnu nesreću, padaći sa mosta u hladne vode reke. Olivia se bori za život u bolnici, vezana za aparate i nesvesna sveta oko sebe. No, kako se Abi suočava sa stravičnom situacijom, primeti tragove koji ukazuju na nešto više. Modrice na ćerkinim zglobovima postaju nepobitni dokaz da se nešto drugo dešava. Uskoro saznaje da je Olivia već tri meseca u drugom stanju, otkrivajući tajnu koja se proteže daleko izvan njihovog poznatog sveta. Abi se suočava sa mračnim tajnama i lažima koje su oblikovale njenu porodicu, dok se upinje da razotkrije istinu o onome što se zaista dogodilo toj kobnoj noći. “Noć kad je Olivia pala” je triler koji će vas držati u neizvesnosti dok se suočavate sa moralnim dilemama, tajnama i odlukama koje menjaju živote. Christina McDonald vešto gradi napetost i emocionalne napetosti, vodeći vas kroz labirint porodičnih odnosa i skrivenih istina. Ova knjiga će vas provesti kroz vođenje i istraživanje, otkrivajući duboko ukorenjene strahove i posledice koje dovode do iznenađujućih preokreta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*