Noćna Škola – Završnica Od K. Dž. Doerti PDF

recenzija pdf

Ova priča predstavlja eksplozivnu mešavinu emocija, intrige i akcije. Sa svakom stranicom, junaci i čitatelji zajedno se približavaju neizbežnom kraju, gde se svaki potez računa, a gubitak nije opcija.
Noćna Škola – Završnica Od K. Dž. Doerti

Pratićemo ih kako se bore, rizikuju, pate i nadaju – sve u ime cilja koji ih čeka na kraju puta. Ranjene, ali ne slomljene, naše junake čeka borba za opstanak. Vreme se neumitno troši. Igra se primiče svom dramatičnom vrhuncu. Suočavaju se s ultimatumom: život ili smrt. Njihov progonitelj se povukao, ali po visokoj ceni – buntovnici u Akademiji Simerija ostali su bez svog vođe, a Karter Vest je nestao. Natanijel je već osetio slatkoću predstojeće pobede. Ali Eli i ostatak hrabre ekipe nisu spremni da polože oružje. Prvi korak je da pronađu i vrate Kartera kući. Potom planiraju da uzvrate udarac i nateraju Natanijela da odgovara za svoje postupke. Bez obzira na sve – igra se mora dovesti do kraja.

nocna_skola_zavrsnica_compressed

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*