Uspavana Nimfa Od Ilarija Tuti PDF

recenzija pdf

U romanu "Uspavana nimfa" autorke Ilarije Tuti, čitaoci će biti uvučeni u misteriozni svet umetničke slike koja je naslikana ljudskom krvlju, i istrazi koja će istražitelje dovesti do tajni koje su zakopane duboko u prošlosti.
Uspavana Nimfa Od Ilarija Tuti

Naslovna umetnička slika, nazvana “Uspavana nimfa”, nosi mračnu tajnu – nastala je pred kraj Drugog svetskog rata, naslikana ljudskom krvlju. Kada se otkrije da je jedno ljudsko biće umetničko platno, postavlja se pitanje – ko je ubijen i zašto? U tragovima nema ničega, osim ove jezive slike. Narednica Tereza Batalja i inspektor Marini preuzimaju slučaj, i ulaze u vrtlog misterija i tajni koje su duboko ukorenjene u prošlosti. “Uspavana nimfa” istražuje duboke teme tajni, umetnosti i istorije, dok istražitelji pokušavaju da razotkriju smisao iza jezive umetničke slike i otkriju istinu iza ubistva. Autor Ilarija Tuti vešto gradi napetost kroz različite likove, motive i tajne, vodeći čitaoce na putovanje duboko u psihu zločina. Kroz zaplet koji se razvija, čitaoci će biti uvučeni u svet tajni, intriga i neizvesnosti dok istražitelji pokušavaju da osvetle mračnu prošlost koja je dovela do smrtonosne slike.

uspavana nimfa

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*