Nova Osećanja Od Mona Kasten

recenzija pdf
"Nova osećanja" je roman nemačke spisateljice Mone Kasten, objavljen 2018. godine. Roman prati priču o Selini, koja se seli u novi grad da bi započela studije na univerzitetu. Kada upozna fakultetskog kolegu Rida, Selina počinje da sumnja u svoje odluke i osećanja.
Nova Osećanja Od Mona Kasten

Kroz svoju priču, Kasten se bavi temama poput samopouzdanja, prijateljstva i ljubavi, prikazujući mlade ljude koji pokušavaju da pronađu svoje mesto u svetu. Selinina priča takođe ukazuje na izazove sa kojima se suočavaju studenti u modernom svetu, uključujući pritisak akademskih obaveza i problematiku društvenih mreža.“Nova osećanja” je napisan u formi savremenog ljubavnog romana, sa dinamičnim likovima i iznenađujućim zapletima. Kasten vešto prikazuje dileme i sukobe koje glavni likovi doživljavaju, istovremeno pružajući čitaocima širi uvid u teme koje se tiču savremenog života. Roman je postao bestseler i privukao pažnju čitalaca širom sveta.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*