Nove Strasti Od Melody Anne

recenzija pdf
U romanu "Nove strasti" Melodi En vodi nas na putovanje ispunjeno ukradenom nevinosti, slobodom i neočekivanim otkrićima.

Nakon što je stekla slobodu, Elena se suočava sa pitanjem kako iskoristiti tu slobodu i krenuti napred. Kada upozna osobu koja će joj promeniti život, Elena se upušta u novi svet koji je vodi na nepoznata mesta. Otkriva neverovatne mogućnosti koje do tada nije ni znala da postoje. Ova nova saznanja otvaraju vrata njenoj slobodi, ali Elena ne shvata da svi nisu spremni za isti stepen slobode. Sada je na njoj da odabere kakvu budućnost želi. “Nove strasti” je priča o samootkrivanju, hrabrosti i izborima koje pravimo u životu. U ovom romanu, Melodi En nas vodi na emotivno putovanje gde pratimo Eleninu transformaciju i suočavanje sa novim izazovima. Da li će Elena iskoristiti svoju slobodu da ostvari svoje najdublje želje ili će je ta sloboda dovesti do neočekivanog raskršća u životu? Otkrijte uzbuđenje i strasti koje se kriju između stranica ovog romana.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*