Obična Molitva Od Vilijam Kent Kruger PDF

recenzija pdf

U romanu "Obična molitva" Vilijam Kent Kruger nas vodi u Nju Breme, gradić u Minesoti, 1961. godine, gde živi trinaestogodišnji dečak Frenk Dram.
Obična Molitva Od Vilijam Kent Kruger

Ovo je vreme nevinosti i nade, dok se Amerika nalazi pod vodstvom mladog predsednika. Međutim, za Frenka, to leto je obeleženo smrću koja se javlja na različite načine – nesrećama, samoubistvima i čak ubistvom. Tokom tog leta, Frenk mora brzo odrasti. Sada, nakon četiri decenije, Frenk nam priča o događajima tog sudbonosnog leta… “Obična molitva” je dirljiv roman koji istražuje teme odrastanja, gubitka nevinosti i suočavanja sa nasiljem. Kroz Frenkovu perspektivu, Vilijam Kent Kruger nam donosi duboku introspekciju i razmišljanja o tim traumatičnim događajima i njihovom uticaju na život protagoniste. Ova priča nas vodi kroz slojevitu mrežu tajni, otkriva istine i istražuje dublje teme ljudske prirode. “Obična molitva” je emotivan i snažan roman koji nas tera da razmišljamo o životu, smrti i svrsi, dok nas istovremeno drži u napetosti i iščekivanju kako će se priča rasplesti.

obična molitva

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*