Obitelj Trelawney Od Hannah Rothschild

recenzija pdf
Porodica Trelawney, roman Hannah Rothschild, donosi priču koja istovremeno satirično prikazuje društvo i duboko dotiče temu ljubavi, smeštenu u paralelnim svetovima britanskog plemstva i visokih financijskih krugova.
Obitelj Trelawney Od Hannah Rothschild

Ovaj hvaljeni drugi roman Hannah Rothschild, u nadahnutom prevodu Mladena Jurčića, očarava duhovitošću i emocionalnim nabojem. Život u starom dvorcu zvuči bajno, zar ne? Ali šta ako je taj dvorac prepun divljeg bršljana, naseljen šišmišima i ispunjen propuhom, bez velikog dela krova i centralnog grejanja? Upravo u takvoj građevini živi porodica Trelawney: Kitto, nesuđeni pesnik koji sanja o izgubljenoj ljubavi; Jane, njegova umorna supruga; njihova trojica dece; pas; Kittovi stari roditelji koji i dalje insistiraju na redu i običajima; i tetka Tuffy opsednuta duhovima. Neočekivano pismo od fatalne Anastazije pokreće niz događaja i tera Jane da se ponovno udruži s nekadašnjom najboljom prijateljicom i sestrom od zeta, Blaze. Kroz zajedničke napore, Jane i Blaze će otkriti da kuća (pa makar to bio i bajkoviti dvorac) nije ono što drži porodicu na okupu. Porodica Trelawney je roman koji istražuje složene odnose, duboko ukorenjene porodične veze i snagu ženskog prijateljstva. S duhovitim trenucima i iznenađujućim preokretima, Hannah Rothschild nas vodi na putovanje u kojem se povezuju svetovi, porodična pripadnost iskušava, a istinska ljubav pronalazi svoj put.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*