Obrasci Volje I Sreće / Misli Od Epiktet, Marko Aurelije PDF

recenzija pdf

U ovoj značajnoj zbirci, dva velika mislioca stoičke škole - Epiktet i Marko Aurelije - postaju putokazi ka dubokim spoznajama o volji i sreći. Njihova filozofska mudrost pruža nam duboki uvid u umetnost suočavanja sa izazovima života i postizanja unutrašnje harmonije.
Obrasci Volje I Sreće Misli Od Epiktet, Marko Aurelije

Epiktet i Marko Aurelije, oba utemeljena u stoičkom učenju, nude nam misli koje su podjednako relevantne danas kao i u vremenima kada su prvi put zabeležene. Kroz njihove reči, otkrivamo vrednosti koje transcendiraju vekove i inspirišu nas da pronađemo unutrašnju snagu i spokoj u svetu punom turbulencija. U ovom delu, susrećemo se sa širokim spektrom tema koje sežu od volje i sreće do odnosa prema bogatstvu, slobodi, bogovima i predrasudama. Filozofska mudrost Epikteta i Marka Aurelija nas podstiče da razmišljamo o našem odnosu prema uvredama, telu, smrti i životu uopšte. “Obrasci Volje I Sreće” nas podsećaju da nesreća nije u doživljavanju teških događaja, već u našem reagovanju na njih. Ovi mislioci nas uče da je istinska sreća prisutna kada hrabro i čvrsto nosimo teret sudbine. Njihova filozofska učenja su kao svetionici koji osvetljavaju put ka autentičnom životu ispunjenom smislom.

obrasci volje i sreća - misli

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*