Očaran Od Nora Roberts

recenzija pdf
U trećoj knjizi serijala "Nasleđe Donovanovih", magična pera autorke Nora Roberts nas vode kroz priču o neodoljivom spoju misterije, ljubavi i bajkovitih čarolija.
Očaran Od Nora Roberts

Ana Donovan je mlada žena koja blista svojom tajanstvenom privlačnošću, uživajući u životu na obali mora. Međutim, sudbina ima drugačije planove za nju kada u kuću pored njene useli samohrani otac, ugledni pisac bajki. U svetu gde mašta postaje stvarnost, Ana i njen novi komšija će se suočiti sa nizom izazova koji će testirati njihovu hrabrost i sposobnost da veruju u nešto više od vidljivog. Bajkovite priče će se isprepletati sa stvarnim životom, stvarajući vezu između Ane i pisca bajki koja ide daleko iznad običnog susjedstva. Nora Roberts vešto tkari priču o ljubavi koja se rađa između dva duše koje tragaju za čarolijom u svakodnevnom životu. “Očaran” je priča o pronalaženju magije u svetu koji se čini običnim, o suočavanju sa svojim strahovima i duboko zakopanim željama. Kroz ovu priču, autorka nas podseća da bajke nisu samo priče za decu, već da su snovi koje i odrasli mogu ostvariti.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Autor Knjige:

Nora Roberts

Nora Roberts je proslavljena ameri;ka autork a i bestseler. Napisala je vi[e od dvesta ljubavnih romana. Jedna je od prvih autora primljenih u Kuću časti "Hall of Fame".


Više O Autoru

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*