Oholi Princ Od Holi Blek

recenzija pdf

Strani Naziv: The Cruel Prince (The Folk of the Air, #1) by Holly Black

Džud je devojčica koja živi na dvoru na kojem se nike baš uklopila. Nakon što su njeni roditelji smrtno stradali kada je imala samo sedam godina, Džud je samo smrtnica i to je sprečava da se uklopi sa svima ostalima.
Oholi Princ Od Holi Blek knjiga

Pric Kardan je sve samo ne laka i pozitivna osoba. On mrzi Džud i to je sprečava da osvoji svoje mesto na dvoru. Dvor je pun spletkarenja i tračeva. Džun pokušava, ali ne može da ostane po strani i ne bude deo toga. Celokupna situacija joj otvara oči. Ona sazreva i shvata da je jedini način da preživi, to da i na nekom potpetlja noge.

Vremena se ubrzo menjaju. Dvor je u krizi. Plemićki prevrat i svađe stavljaju sve na kocku. Džud će morati da sklopi pakt sa opasnim ljudima kako bi njene sestre ostale po strani i bile spašene. 

Šta će se desiti sa dvorom i vilin zemljim saznajte čitajući ovo fenomenalno izdanje autora romana fantastike Holi Blek.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*