Okruženi Narcisima Od Thomas Erikson PDF

recenzija pdf

Knjiga "Okruženi narcisima" autora Thomasa Eriksona istražuje dinamiku i ponašanje narcisa, nudeći čitaocima uvid u to šta pokreće narcise i kako se nositi s njima bez da se iscrpite. Autor se oslanja na svoj bihevioralni model opisan u prethodnoj knjizi "Okruženi idiotima" kako bi čitaocima pružio alate za suočavanje ne samo s narcisima u svojoj okolini, već i sa svakodnevnim oblicima narcizma koji su sveprisutni u društvenim medijima i modernom svetu.
Okruženi Narcisima Od Thomas Erikson

Knjiga nudi praktične savete i strategije kako da se oslobodite negativnog uticaja narcisa i kako da ostvarite srećniji, ispunjeniji i uspešniji život. Osim toga, pomaže čitaocima da razumeju i prepoznaju narcisističko ponašanje kod drugih ljudi i nauče kako da se zaštite od negativnih efekata toga ponašanja. “Okruženi narcisima” je korisna knjiga za sve koji žele da bolje razumeju i nose se s narcisima u svom okruženju, kao i sa narcizmom koji je prisutan u modernom društvu.

okruženi narcisima

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*