Oluja Dolazi Od Kristina Olson PDF

recenzija pdf

Oluja nadolazi, novi kriminalistički serijal od autorke bestselera Kristine Olson, vodi nas na zapadnu obalu Švedske. U ovoj priči, misterija se prepliće sa atmosferom dok slankasti morski vetar dočekuje Avgusta Strindberga koji dolazi u zajednicu.
Oluja Dolazi Od Kristina Olson

Iste noći kada nestaje lokalna učiteljica Agnes Erikson, Avgust stiže u Hoveneset . Napustio je nedavno unosnu karijeru u svetu finansija i život u velikom gradu kako bi ostvario svoj dugogodišnji san – otvaranje antikvarnice. Konačno će se moći posvetiti onome što oduvek voli, u mestu kojem je dugo težio da se vrati. Međutim, idilična mala zajednica Hoveneset je potresena nestankom jedne od najomiljenijih meštanki. Policija, predvođena neustrašivom Marijom Martinson, neumorno traga za Agnes dan i noć. Ali kako dani prolaze, nada da će je pronaći živu sve više bledi. Šta se zaista desilo Agnes? I zašto Avgust ne može da se oslobodi neugodnog osećaja da ključ za rešenje misterije leži u njegovim rukama? “Oluja dolazi” je uzbudljiv roman koji nas uvlači u zagonetan svet gde tajne i sumnje vrebaju iza mirne fasade malog gradića. Pratite Avgusta i Mariju u njihovom očajničkom pokušaju da rasvetle istinu i otkriju istinu koja se krije iza nestanka Agnes Erikson.

oluja dolazi

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*