Osvajač Od Brenda Joyce

recenzija pdf
"Osvajač" je ljubavni roman spisateljice Brende Joyce koji se odvija u srednjovekovnoj Engleskoj. Glavni likovi su Ceidre, tajanstvena i zavodljiva žena koja je špijun za pobunjenike, i Rolfe Nepopustljivi, ratnik i osvajač dvorca Aelfgar.
Osvajač Od Brenda Joyce

Ceidre je hrabra i samostalna žena koja odbija podrediti se arogantnom i omraženom ratniku Rolfeu. Ona je upletena u opasne odnose koji su povezani sa sudbinom Engleske i kraljeva. Iako se bori protiv svojih zabranjenih strasti prema Rolfeu, on je neodoljivo privlači svojim poljupcima i veštim dodirima. Rolfe, poznat kao Nepopustljivi, osvaja dvorac Aelfgar kao nagradu i uzima Lady Alice kao mladenku. Međutim, njegova pažnja počinje skretati prema Ceidre, koja je nezakonita sestra Alice. Unatoč njihovim različitim pozicijama i sukobima, strast među njima postaje neizbežna. Radnja romana “Osvajač” oslikava borbu između ljubavi i osvete, vere i strasti, te ratovanja i želje za mirnim životom. Ovaj roman istražuje složene odnose između likova, a posebno među Ceidre i Rolfeom, čije se emocije razvijaju u turbulentnom vremenu srednjovekovne Engleske.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*