Otkrij Mi Tajnu Od Karen M. Makmanus

recenzija pdf
"Otkrij mi tajnu" je uzbuđujući i zabavni roman jedne od najpopularnijih svetskih autorica za mlade, Karen M. Makmanus, poznate po bestseleru "Lažljivac među nama".
Otkrij Mi Tajnu Od Karen M. Makmanus

Radnja romana odvija se u malom gradu Echo Ridge, koji se nalazi blizu granice s Kanadom. Blizanci Ellery i Ezra nikada nisu bili tamo, ali znaju mnogo o tom gradu jer se sele onamo kako bi živeli s bakom koju ne poznaju. Njihova teta je nestala u tom gradiću prije 20 godina, kada je imala 17 godina. Prije samo pet godina, još jedna popularna devojka je ondje ubijena u zabavnom parku s jezivim imenom “Zemlja smrti”. Iako gradić izgleda pitoreskno i savršeno, zapravo krije mnogo tajni. Prije nego što škola uopće počne, ubijen je omiljeni profesor, a u gradu se pojavljuju poruke koje upućuju na povratak ubice. Stanovnici Echo Ridga su prestravljeni, a kao da to nije dovoljno, nestaje još jedna popularna devojka. Ellery je svjesna da svi imaju tajne – njihova mama ih ima, baka ih ima, a i svi koje upoznaju u gradu. No, Ellery ima svoj hobi – otkrivanje tajni i razotkrivanje ubica. Uvereni da je vešta zahvaljujući gledanju mnogih serija i čitanju knjiga, Ellery i Ezra kreću u potragu za istinom. Međutim, tajne znaju biti vrlo opasne, a većina ih ljudi ne može dobro sakriti. “Otkrij mi tajnu” vas vodi kroz uzbudljivo putovanje u malom gradu gdje ćete istraživati tajanstvene i neizvesne događaje, te ćete otkrivati mračne tajne koje se kriju iza savršenog vanjskog izgleda. Ako volite misteriozne trilere i priče o otkrivanju tajni, ovaj roman će vas zasigurno držati u napetosti i uzbuđenju do samog kraja.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*