Pet Jezika Ljubavi Od Geri D. Čepmen

recenzija pdf
"Pet jezika ljubavi" je bestseler knjiga napisana od strane autora Gerija D. Čepmana. Ova knjiga istražuje različite načine na koje ljudi iskazuju i primaju ljubav, a autor identifikuje pet osnovnih jezika ljubavi.
Pet Jezika Ljubavi Od Geri D. Čepmen

Autor objašnjava da svako od nas ima svoj dominantni jezik ljubavi – način na koji najbolje razumemo i osećamo ljubav. Ti jezici uključuju reči potvrde, kvalitetno provedeno vreme, primanje poklona, fizičku bliskost i činove usluge. Knjiga pruža detaljan opis svakog jezika ljubavi i kako ga prepoznati kod sebe i drugih.“Pet jezika ljubavi” pomaže čitaocima da dublje razumeju svoje emotivne potrebe i kako da iskažu ljubav na način koji će biti najznačajniji za njihovog partnera ili bliske ljude. Autor pruža i savete o tome kako prevazići izazove u komunikaciji i održavanju zdravih ljubavnih odnosa.Ova knjiga je postala popularna jer pruža praktične smernice za unapređenje ljubavnih veza, kako u romantičnim odnosima tako i u porodičnim i prijateljskim odnosima. Geri D. Čepman kroz svoje stručno znanje i iskustvo pomaže čitaocima da razviju snažne i ljubavne odnose zasnovane na dubokom razumevanju i podršci.“Pet jezika ljubavi” je vredna knjiga za sve one koji žele da prodube i obogate svoje ljubavne odnose. Ova knjiga će inspirisati čitaoce da nauče kako da iskažu ljubav na način koji će biti najznačajniji za njihove voljene osobe i da grade dugotrajne veze ispunjene ljubavlju i razumevanjem.

PetJezikaLjubavi_compressed (1)

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*