Pijanista Od Vladislav Špilman PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
U knjizi "Pijanista" Vladislava Špilmana, otkrivamo snažnu priču o preživljavanju, umetnosti i ljudskoj volji. Ovaj nezaboravni memoarski spis vodi nas kroz vreme Drugog svetskog rata i suočava nas sa stvarnošću Holokausta iz ugla čoveka čije su strast i talenat za muziku pomogli da preživi nezamislive patnje.
Pijanista Od Vladislav Špilman

Bez potrebe za uvodima ili zaključcima, Špilman nas uvodi direktno u svoj svet. U ovoj knjizi, ne samo da pratimo njegovo iskustvo tokom ratnih godina, već se takođe suočavamo sa dubokim emocionalnim odjekom koji je ostavio na njegov život. Kroz oči pijaniste, čitamo o njegovom izvanrednom putovanju, traganju za hranom i skloništem dok su se oko njega događale strašne promene. Ova knjiga je istovremeno svedočanstvo o ljudskoj izdržljivosti i odlučnosti da se ne odustane. “Pijanista” nam pomaže da bolje razumemo ne samo istorijske događaje, već i duboke emocije i snagu koju pojedinci mogu pronaći u najtežim vremenima. Vladislav Špilman nas vodi kroz svoju ličnu odiseju sa izuzetnom iskrenošću, ostavljajući nas bez daha i duboko dirnutim njegovom pričom o preživljavanju, hrabrosti i nadahnuću.

pijanista

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*