Pipi Duga Čarapa Od Astrid Lindgren PDF

recenzija pdf besplatna knjiga

Strani Naziv: Pippi Longstocking Novel by Astrid Lindgren

Pipi Duga Čarapa je roman za decu Astrid Lindgren koji govori o nekonvencionalnoj i mladoj devojci snažne volje po imenu Pipi.
Pipi Duga Čarapa Od Astrid Lindgren

Roman prati Pipi dok se useljava u sopstvenu kuću sa svojim konjem i majmunom, i ima niz avantura sa svojim komšijama Tomijem i Anikom.

Pipi je poznata po svojoj divlje-crvenoj kosi, svojoj nadljudskoj snazi i odbijanju da poštuje pravila društva. Nezavisna je i snalažljiva, i uvek pronađe način da se izvuče iz teških situacija.

Pipi Duga Čarapa bila je veoma popularna među decom i odraslima od kada je prvi put objavljena 1945. Prevedena je na brojne jezike i iznedrila je niz nastavaka i adaptacija, uključujući filmove, televizijske emisije i scenske produkcije. 

Lindgrenov lik je postao kultna figura u književnosti za decu i omiljen je zbog svog avanturističkog duha i odbijanja da se prilagodi.

Kompletna Besplatna PDF Knjiga

Pipi Duga Čarapa Od Astrid Lindgren pdf

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*