Piramide Od Teri Pračet PDF

recenzija pdf besplatna knjiga
"Piramide" autora Terija Pračeta je šarmantna i duhovita fantastična knjiga smeštena u svet Discworld, gde se susreću magija, komedija i avantura. Ova knjiga nas vodi kroz zabavno putovanje kroz egzotične pustinje i uzbudljive avanture glavnog junaka, Tepika.
Piramide Od Teri Pračet

Tepik, obučeni ubica iz slavnog Esnafa ubica u Ank-Morporku, neočekivano nasleđuje presto pustinjske kraljevine Djelibeb. Iako je navikao na ubijanje, on nije spreman za izazove koji ga očekuju kao pustinjski kralj. U svojoj novoj ulozi, Tepik će morati da se suoči sa složenim političkim igrama, misticizmom i, naravno, piramidama. Priča nas vodi kroz niz urnebesnih situacija dok se Tepik bori sa svojim novim ulogama i nesnalaženjem u pustinjskom okruženju. Teri Pračet vešto kombinuje fantastiku sa humorom, stvarajući svet u kojem se magija isprepliće sa svakodnevnim životom i politikom. “Piramide” je knjiga koja će vas nasmejati i istovremeno vas uvući u uzbudljivu priču. Teri Pračet je poznat po svojoj sposobnosti da stvori šarene i neobične svetove sa raznolikim likovima. Ako volite humor, avanturu i neočekivane preokrete, ova knjiga će vas sigurno zabaviti svojim jedinstvenim stilom i pričom.

piramide

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*