Pogreška Od Elle Kennedy

recenzija pdf
Logan, najpoznatiji igrač hokeja i neosporni zavodnik, živi život prepun zabave, smatrajući ljubavne veze prolaznim epizodama. Međutim, ispod fasade lažnog osmeha i neodoljivog šarma, krije se duboki osećaj očaja zbog neizvesnosti koja ga očekuje nakon završetka fakulteta.
Pogreška Od Elle Kennedy

Kako bi se udaljio od svojih problema, Logan se upušta u neobaveznu avanturu s Grace Ivers. No, kada odluči da je udalji od sebe, shvatiće da će morati uložiti mnogo truda da bi dobio drugu šansu. Grace se sada nalazi u završnoj godini studija, mudrija i sigurnija u svoje odluke, a Logan će morati potruditi se da joj dokaže svoju vrednost. Grace drži konce svoje sudbine u svojim rukama, i ako Logan želi ponovno osvojiti njeno srce, moraće se izboriti za nju. Ova priča o promenama, drugim šansama i isprepletenim sudbinama pruža uvid u komične i strastvene trenutke koje će ovaj neobičan par doživeti. Elle Kennedy nas podseća da se prava ljubav može pronaći i u trenucima kada je najmanje očekujemo, a istinske transformacije dešavaju se onda kada ih najmanje očekujemo.

Poštarina (Besplatna isporuka, porudžbina preko 3000din): Srbija 180din Crna Gora, Bosna i Hercegovina (8,5 EUR), inostranstvo DHL (7,5 EUR) | Realizacija kupovine podržana od strane partner kompanije Korisna Knjiga d.o.o


Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*