Pol Tremble – Glava Puna Duhova

recenzija pdf

Glava puna duhova je horor priča poznatog autora Pola Trembla. Priča je veoma mračna, misteriozna i mračna jer se radi o mladoj devojčici Mardžeri koja nije kriva za stvari koje joj se dešavaju.
Pol Tremble - Glava Puna Duhova knjiga

Mardžeri devojčica koja ima znakove šizofrenije. Njeni roditelji su zbunjeni i ne znaju šta da rade jer ni jedna terapija ne urađa plodom. Roditelji odlučuju da izađu iz tradicionalnih okvira i obraćaju se svešteniku. Sveštenik je ubeđen da se radi o zaposednutosti demonom, i nudi se njenim roditeljima kao osoba koja bi mogla da pomogne. Egzorcizam je metoga na koju ih sveštenik ubeđuje. Oni nisu imućna porodica koja ima dosta novaca. Primorani su da jednoj televizijskoj produkciji dozvole snimanje celokupnog događaja i emitovanje istog. Serija koju snimaju postaje veoma popularna i počinje se pratiti poput nekog rijaliti šoua.

Prolazi punih petnaest godina od pomenutog događaja. Jedna poznata autorka odlučuje da intervjuiše Mardžorinu mlađu sestru jer je zainteresovana za ovaj slučaj i želi da sazna detalje. Ništa nije onakvo kako se čini i tu se dešavaju mnoge misteriozne stvari.

Knjigu Potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*