Ponos Nije Jači Od Ljubavi

recenzija pdf
ponos nije jaci od ljubavi knjiga

– Onaj lepotan je ponovo u tvom delu – rekla je plavuša prilazeći šanku.

Pogledala je svoju koleginicu Saru namrštivši se, nisu joj zasmetale njene reči već to što je zauzela izazovnu pozu. Plavuša se naslonila laktovima na šank i netremice je gledala u pravcu bučne grupe smešeći se zavodljivo.

– Da – progunđa Kortni. – Zaista je teško ne primetiti ga.

Nije morala da pogleda u tom pravcu da bi znala o kome Sara priča. Na tom muškarcu prvo je pogled privlačila njegova neverovatna visina i širina ramena na telu koje se sastojalo od spleta snažnih mišića, kakvi se nisu dobij ali u teretani.

Nije bio zanemarljiv ni njegov dečački šarm, zagonetne zelene oči, ni plava kosa prošarana svetlim pramenovima izbledelim od sunca. Sve to zajedno bio je neodoljivi spoj, ali je Kortni bila imuna na takve.

U svakom slučaju, Džetro Mekalister je ionako, najverovatnije, bio tu samo zato da bi nju nervirao. Pogledala je u njegovom pravcu s potpuno bezizražajnim izrazom na licu, po ko zna koji put čestitajući sebi na tome što je imuna na njega.

****

On je oduvek bio svestan svog dobrog izgleda i znao je da je dobar ljubavnik. Međutim, sve to u vezi sa Kortni toliko ga je izbacilo iz ravnoteže da je počeo da sumnja u sebe.
Iako je verovao da je među njima sve gotovo, sledećeg dana užasno se osećao što ju je prevario. Tada ga je Kortni pozvala rekavši mu da su njih dvoje završili i to ga je potpuno do tuklo.


Knjigu potražite OVDE

Koje je tvoje mišljenje o knjizi ili autoru? Podeli iskustvo sa ostalim čitaocima!

Ostavi ocenu i pomozi drugima*